08.08.2009 |Erikoisnäyttely

Lauantaina suuntasimme Litan kanssa vihikoirien erikoisnäyttelyyn Pomarkkuun. Näyttelyyn oli ilmoitettu 17 vihiä, joista paikalla oli 15.

Tuomarina oli belgialainen Bas Bosch ja hän arvosteli Litan seuraavasti:

"Excellent type, nice balance between strength and femininity, well propoutioned. Truly feminine head, long and narrow, lovely paralled lines. Nice, kind texture, decent lip and quality of ear. Sufficent dark eye, healthy eye with soft expression. Excellent feet, decent bone. Angulation behind- front balanced. Lovely underline. Excellent spring of rib. Very strong back and loins sufficent high tailset. Strong muscle hindquarters. Superb condition. Very impressive on the move, superb drive, suprising long stride and nice roll as a bonus."
VAL ERI 1/1, PN3, Parhaat liikkeet-kiertopalkinto
 
 
 

18.07.2009 Ähtäri

 Lauantaina järjestimme Ähtärissä vihikoirien hikijälkikokeet. Koiria kokeessa oli neljä kappaletta, Lita mukaanlukien. Kaikki koirakot kilpailivat avoimessa luokassa ja tuomarin tehtävän hoiti ansiokkaasti Anne Lehto. Niilo ja Elvis saivat hienosti tulokset, Lita ei ja Kyllinkin suoritus keskeytettiin. Onnea Niilo ja Elvis!Suurkiitokset myös päivän apureille: Marille, Piialle ja Jarmolle!

 

 

10.07.2009 Laukaa

 Kävimme Accounts Arthos (Svanten) kanssa Laukaan näyttelyssä, jossa fieldit (4+2 pentua) arvosteli Harry Tast. Svante JUN ERI, JUK1, ROP, SERT

6.7.2009 |Awa

 Awan ja Motin treffit näyttää tuottaneen tulosta. Kävimme Awan kanssa tiineystutkimuksessa ja kyllä siellä ultrassa ainakin pari - kolme pikkuista näkyi...jännityksellä odotamme ja toivomme, että loppu tiineysaika sujuu hyvin. Tällä hetkellä uusia koteja ei enää etsitä, vaan pennut ovat alustavasti kaikki varattuja.

6.6.2009 |Tuuri

Lauantaina olimme turisteeraamassa Tuurin Miljoonakoira-näyttelyssä. Lita oli kyllä ilmoitettu näyttelyyn, mutta karvanlähdön ollessa pahimmillaan sai jäädä kotiin. Kotona olikin ollut jännät paikat, kesken näyttelyn saimme naapurilta puhelun, että kotiporttimme kohdalta oli karhu lähtenyt lenkkeilijän perään. Onneksi lenkkeilijä oli päässyt turvaan naapuriin ja tapahtumasta selvitty säikähdyksellä. Marin Sulo ja Frida pärjäsivät hienosti, tuloksena Sulolla keltaisissa ROPVET ja Frida mustissa ROPPentu.

30.5.2009 Kuru

 

Olimme Litan kanssa jälkikokeissa Kurussa. Päivä oli alkukesän kuumin, lämpötila huiteli lähempänä +30. Se ei silti yksistään riitä syyksi siihen, että "Neiti Kesäheinää" ei pahemmin jäljestäminen kiinnostanut, joten tuloksena oli AVO 0. Helteestä huolimatta (vai siitä johtuen) päivä oli oikein hauska, kiitos mukavan porukan :) Nähdään taas!

9.5.2009 |Pälkäne

Rönnvikin viinitilalla järjestettiin fieldspanieleiden ensimmäinen Club Show. Tuomarina oli Chris Attwood Englannista. Laatuarvosteluja tässä epävirallisessa näyttelyssä ei annettu, mutta neljä parasta koiraa sijoitettin luokittain. Näyttelyyn oli ilmoittautunut huikea määrä fieldejä, 40 kpl. Awa sijoittui luokassaan neljänneksi ja Svante voitti luokkansa. Sateisesta päivästä huolimatta päivä oli oikein hauska ja oli mukava nähdä näin monta fieldiä kerralla. Tilaisuus mahdollisti myös "3-polven potretin" ottamisen, etusivun kuvassa oikealta Awan isä Mandolic Copper Coin "Ropi", Awa ja Awan siskon tytär Mandolic Quite Amusing "Metka". Suurkiitos vielä Timolla ja Annulle auttavista käsipareista päivän aikana :) 

 

13.4.2009 |Ruovesi RN

Fieldit (3) arvosteli Vera Smirnova, Viro.

Accounts Arthos (Svante):Erittäin hyvä tyyppi. Sopiva luusto ja riittävä koko. Pää ei ole vielä valmis. Hyvä ylälinja. Erinomainen eturinta, hieman ulkonevat lavat. Hyvä takaosa. Hieman ahtaat takaliikkeet ja löysät edestä. JUN EH, JUK1