Perjantaina sateisessa ja kuraisessa Sawo Showssa oli ensimmäisenä vuorossa Suomen Basset-kerhon järjestämä erikoisnäyttely. Näyttely sujui meiltä parhaalla mahdollisella tavalla; tuomari Jose Homem de Mello Portugalista valitsi Litan ROP:iksi! Lita myös sai sen viimeisen ja ratkaisevan sertinsä. Näin Litasta tuli Suomen Muotovalio vain 2 päivää 2-v. syntymäpäivän jälkeen. Lita sai myös Parhaat Liikkeet-palkinnon.

1790229.jpg

Sitten olikin jo kiire Awan kanssa kehään. Kehät olivat sujuneet nopealla aikataululla ja juuri kun pääsimme kehän laidalle, huudettiin fieldit kehään! Sveitsiläisellä tuomarilla Laurent Pichardilla oli hyvä päivä, kun ei antanut "hiukan" viimeistelemättömän ulkonäön hämätä ja antoi Awalle AVO ERI, AVOK2, sertin ja varacacibin. Nyt Awa on taippareita vaille valio :)

1790217.jpg

Sitten oli taas Litan vuoro olla kehässä. Tällä kertaa ruotsalainen tuomari Dan Ericsson antoi Litalle EH.n.

Lauantaina kehät olivat ihan päällekäin ja Jarmo sai tehdä ensidebyyttinsä handlerina Awan kanssa. Mandolic Hulda Huoleton oli jälleen parempi, sitä ei käy kiistäminen, tuomari Henric Fryckstrand moitti Awaa rintakehän ja turkin vähyydestä, tulokseksi AVO EH, AVOK1.

Litalla tuomarina oli Kari Järvinen ja tulokseksi tuli VAL ERI, VAK1, CACIB ja ROP.